Grote beurt scooter Deventer

Bekijk de kosten van een grote beurt voor scooter in Deventer

20%

Korting

130,80 Vanaf prijs

109,-

Gratis haal- en brengservice

Garantie op onderdelen en arbeid

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt een grote beurt bij een scooter Deventer?

scooters grote beurt

De gemiddelde duur van deze dienst: Tussen 1 en 2 uur

Is uw scooter toe aan een grote beurt? U kunt een grote beurt voor uw scooter eenvoudig en snel inplannen via ServiceRight Scooters in Deventer. Er worden verschillende punten gecontroleerd tijdens een grote beurt voor uw scooter. Zo wordt onder andere de bandenspanning gecontroleerd, maar wordt ook de olie ververst en de bougie vervangen. Verder worden er diverse filters schoongemaakt en wordt ook de verlichting en koppeling gecontroleerd.

Grote beurt scooter Deventer

130,80

109,-

Verversen olie

Vervanging oliefilter

Carburateur schoonmaken

Kleppen check en afstellen

Inclusief Arbeid

Banden op spanning brengen

Inclusief veiligheidscheck

Inclusief 6 maanden garantie

Inclusief 20% Korting

scooters grote beurt

Kortom: een goede, uitgebreide controlebeurt zodat u weer veilig kunt rijden met uw scooter. Plan uw grote beurt voor uw scooter in Deventer in via ServiceRight Scooters en profiteer van de vele voordelen die u ontvangt via ServiceRight Scooters. Zo ontvangt u altijd een vaste voordeelprijs en kan er gebruik worden gemaakt van een gratis haal- en brengservice!

Veelgestelde vragen over een grote beurt voor scooter Deventer

Wat zijn de kosten van een grote beurt scooter in Deventer?

Een grote beurt voor uw scooter is al mogelijk vanaf €109 in Deventer. Wanneer er onderdelen vervangen of gerepareerd moeten worden, zullen deze kosten er nog bijkomen. De kosten voor de grote beurt, zijn dus echt enkel voor de controles en checks die er worden uitgevoerd. Wanneer er uit de grote beurt blijkt dat er onderdelen vervangen of gerepareerd moeten worden, zal er altijd eerst contact met u worden opgenomen. Er zal dus niet zomaar een reparatie worden uitgevoerd aan uw scooter zonder dat u hier toestemming voor heeft gegeven. Daarnaast is het afhankelijk van het merk scooter en het type scooter dat u heeft wat de exacte kosten voor de grote beurt voor uw scooter zullen zijn. Het is dus mogelijk dat de kosten voor een grote beurt voor uw scooter iets zullen afwijken.

Het is wel verstandig om regelmatig een grote beurt uit te laten voeren aan uw scooter. Door ervoor te zorgen dat het onderhoud altijd bijgehouden wordt, is er straks geen achterstallig onderhoud meer. Wanneer het onderhoud en/of reparaties niet bijgehouden worden, is de kans groot dat er andere onderdelen daardoor ook stuk gaan. Hierdoor bent u uiteindelijk alleen maar meer kosten kwijt om de reparaties uit te laten voeren.

Wanneer u exact wilt weten wat de kosten zullen zijn voor een grote beurt voor uw scooter in Deventer, dan kunt u deze aanvragen. Ten eerste kunt u de grote beurt online inplannen. Wanneer u de gegevens heeft ingevuld, zult u de kosten direct te zien krijgen. Het is uiteraard ook mogelijk om via de chat contact met ons op te nemen. U kunt ons op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 bereiken en dan zullen wij voor u de exacte kosten berekenen. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden voor een grote beurt te bespreken voor uw scooter en wij zorgen ervoor dat uw scooter in goede handen is bij een van de aangesloten servicepunten in Deventer.

Wanneer heeft een scooter een grote beurt nodig?

Het is afhankelijk van verschillende factoren wanneer uw scooter een grote beurt nodig heeft. Dit is niet alleen afhankelijk van het merk scooter dat u heeft, maar ook bijvoorbeeld van hoe vaak de scooter wordt gebruikt en in welke omstandigheden de scooter wordt gehouden en onderhouden. Er zijn uiteraard wel richtlijnen waar u rekening mee kunt houden. Op deze manier weet u zeker dat uw scooter op tijd een grote beurt krijgt. Het is aan te raden om ongeveer na 3.000 km een grote beurt uit te laten voeren. Aangezien dit wel scooter afhankelijk is, raden wij u aan om contact op te nemen wanneer u twijfelt of uw scooter toe is aan een grote beurt. Zodra u uw scooter aanschaft, doet u er ook goed aan om na te vragen wanneer de scooter een grote beurt nodig heeft. Op deze manier weet u zeker dat u op tijd bent voor een grote beurt voor uw type scooter.

Een grote beurt voor uw scooter kan uitgevoerd worden bij een AGM dealer bij u in de buurt van Deventer. De servicepunten voor uw scooter die zijn aangesloten bij ServiceRight Scooters, zijn allen AGM erkende servicepunten. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat het onderhoud goed gebeurd.

Verwar de grote beurt niet met een reguliere onderhoudsbeurt voor uw scooter. De eerste onderhoudsbeurt voor uw scooter is namelijk al tussen de 500 en 1000 kilometer nodig. Vervolgens dient de tweede onderhoudsbeurt plaats te vinden na 3000 kilometer. Dit staat dus gelijk aan de grote beurt. Wanneer u weinig gebruik maakt van de scooter, dan is het alsnog verstandig om de grote beurt uit te laten voeren. Juist ook als de scooter vaak stilstaat, is het verstandig deze regelmatig te laten controleren. Wanneer u het aantal kilometer niet haalt, dan is het in elk geval verstandig om elk jaar een onderhoudsbeurt aan uw scooter uit te laten voeren.

Waar kan ik een (goedkope) grote beurt voor mijn scooter laten uitvoeren in Deventer?

Via ServiceRight Scooters kunt u een grote beurt inplannen voor uw scooter. Wij gaan voor u op zoek naar een servicepunt bij u in de buurt. U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan naar een goede garage voor uw scooter bij u in de buurt in Deventer, want dit doen wij voor u! U kunt aan ons doorgeven wat er gedaan moet worden met uw scooter en vervolgens op welke datum en welke plaats u het onderhoud en/of de reparatie plaats wilt laten vinden. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag om een juiste garage bij u in de buurt te vinden die het onderhoud en/of de reparatie kan uitvoeren.

Kortom: u kunt via ServiceRight Scooters terecht bij een van de erkende garages bij u in de buurt in Deventer. Plan dus nu uw onderhoud en/of uw reparatie in via ServiceRight Scooters en u weet zeker dat uw scooter in goede handen is. De grote beurt wordt uitgevoerd door een van de erkende garages en u kunt daarna weer met een gerust hart op de scooter stappen en genieten van de vrijheid die een scooter biedt.

Over Deventer

Deventer is een plaats gelegen in Overijssel. Overijssel is een provincie in het oosten van Nederland. De natuurlijke grens met Gelderland vormt in het zuidwesten grotendeels rivier de IJssel.

In 3 stappen uw Grote beurt scooter geregeld in Deventer

Stap 1

Selecteer op onze website uw scooter onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw scooter is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Scooters in Deventer voor uw Grote beurt scooter?

Al meer dan 500 scooter garages zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Scooters

Gratis haal- en brengservice

Landelijk online platform met klantenservice

Garantie op onderdelen en arbeid

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 uit 7710 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Scooters

-20%

Scooter schade repareren NU tijdelijk 20% korting

Professionele monteurs
Beste onderdelen
Eenvoudig en betrouwbaar

BEKIJK & BOEK

-20%

Onderhoudsbeurt scooter nu tijdelijk met 20% korting

Gespecialiseerd in alle merken
Betrouwbaar en eenvoudig
Hoogste kwaliteit producten

BEKIJK & BOEK

-20%

Scooter reparatie NU tijdelijk 20% korting

Professionele monteurs
Landelijke dekking
Hoogste kwaliteit

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke