Scooter schade repareren

Bekijk de kosten van scooter schade reparatie

20%

Korting

58,80 Vanaf prijs

49,-

Gratis haal- en brengservice

Garantie op onderdelen en arbeid

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt scooter schade reparatie?

scooter schade repareren

De gemiddelde duur van deze dienst: Tussen 1 en 2 uur

Heeft u een ongeluk gehad met uw scooter of bent u ergens tegenaan gekomen met de scooter? Dan is het nodig om scooter reparatie in te plannen. Het kan natuurlijk ook zijn dat de scooter gestolen is geweest en er daardoor bijvoorbeeld schade is ontstaan. Het kan soms zijn dat er ook onderdelen vervangen moeten worden die kapot zijn gegaan wanneer er schade is ontstaan, maar het kan ook zijn dat enkel de scooter schoongemaakt en opgeknapt moet worden.

Scooter schade repareren

58,80

49,-

Nieuwe onderdelen

Spuitwerk

Inclusief plamuren

Professioneel uitdeuken

Inclusief taxatierapport

Inclusief Arbeid

Inclusief 20% Korting

scooter schade repareren

Het is daarom belangrijk voor u om aan te geven wat de schade precies is, zodat er ook beter ingeschat kan worden welk onderhoud er aan uw scooter gedaan moet worden. U kunt de scooter schade reparatie inplannen via ServiceRight Scooters. Dit kunt u online doen, maar dit kan ook telefonisch. 

Veelgestelde vragen over scooter reparatie

Wat zijn de kosten van scooter schade reparatie?

De kosten van scooter schade reparatie hangen volledig af van de schade die de scooter heeft opgelopen. Dit is dus per situatie en per scooter verschillend. Het kan zijn dat uw scooter is omgevallen en er enkel wat lakschade is, maar het kan natuurlijk ook dat er na een aanrijding verschillende onderdelen vervangen moeten worden. Soms is het ook zo dat het lijkt alsof er weinig schade is aan de scooter, terwijl als de garage de scooter goed gaat bekijken, de schade toch iets meer lijkt te zijn. In dit geval zal de garage altijd contact met u opnemen voordat ze aan de slag gaan met de reparaties. Zo komt u nooit achteraf voor verrassingen te staan en weet u altijd direct waar u aan toe bent! 

Wanneer u verzekerd bent voor eventuele schade, is het altijd goed om eerst te controleren of de schade kan worden vergoed door de verzekering. Dit scheelt u uiteraard geld en dat is natuurlijk de reden dat u een verzekering heeft afgesloten. Het is echter wel de bedoeling dat de factuur eerst betaald wordt en vervolgens is het voor u mogelijk om dit te verhalen op de verzekering. 

Kortom: de garage zal allereerst onderzoeken wat de kosten zullen zijn voor de scooter schade reparatie en aan de hand daarvan kunt u aangeven of u de reparaties uit wilt laten voeren of niet. 

Welke scooter schade reparatie kan ik laten uitvoeren via ServiceRight Scooters?

Het is mogelijk om elk soort schade reparatie uit te laten voeren via ServiceRight Scooters. Het maakt voor de garages ook niet uit wat voor merk de scooter heeft, wij zorgen ervoor dat uw scooter terecht komt bij een specialist die bekend is met uw scooter en met schade scooters. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw scooter bij een erkend bedrijf terecht komt die uw scooter op de juiste manier kan herstellen.

Het is ook mogelijk dat uw scooter total loss wordt verklaard. In dit geval is het niet meer verantwoord om de scooter nog te repareren. In dat geval zal de scooter dus ook niet meer gerepareerd worden. Uiteraard zal dit eerst met u besproken worden voordat de scooter definitief total loss zal worden verklaard. Het is in elk geval altijd goed om hier een expert naar te laten kijken om een goede inschatting te maken van de staat van de scooter.

Heeft uw scooter schade reparatie nodig? Neem dan snel contact op en we gaan voor u kijken of de scooter nog hersteld kan worden of niet. Daarnaast zult u de kosten ontvangen zodra de scooter helemaal is bekeken. 

scooter schade reparatie in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Scooter schade repareren geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw scooter onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw scooter is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Scooters voor uw Scooter schade repareren?

Al meer dan 500 scooter garages zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Scooters

Gratis haal- en brengservice

Landelijk online platform met klantenservice

Garantie op onderdelen en arbeid

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 uit 7710 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Scooters

-20%

Scooter schade repareren NU tijdelijk 20% korting

Professionele monteurs
Beste onderdelen
Eenvoudig en betrouwbaar

BEKIJK & BOEK

-20%

Onderhoudsbeurt scooter nu tijdelijk met 20% korting

Gespecialiseerd in alle merken
Betrouwbaar en eenvoudig
Hoogste kwaliteit producten

BEKIJK & BOEK

-20%

Scooter reparatie NU tijdelijk 20% korting

Professionele monteurs
Landelijke dekking
Hoogste kwaliteit

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke